Banner Ad 1

My status as member got lost

Please use this forum to ask those "how to" questions on using all the interesting features available with our new forums.

My status as member got lost

Postby mickelsen » Mon Nov 07, 2011 8:17 am

I've been a member for years, #1362, but when I tried to log in to get the second half of issue #86 of the SCR, nothing worked. I had to register as a new member just to send you this message. I realize that this has probably created a mess with me now having 2 different logins and accounts, but I didn't know how else to contact you. I hope you can get everything straightened out so that I have just one account, but one that I can log into and one that shows my current paid up status and I can use to read the SCR.
Thanks,
Mark Mickelsen
mickelsen
 

Re: My status as member got lost

Postby JWLaRue » Mon Nov 07, 2011 11:12 am

Hi Mark,

I'll be glad to assist. What is the forum username for your original account? (I'm assuming that you prefer to keep the original account) I can add you to the SC members group once I know your username.

You also indicated that you are having a problem with logging into the forum. What seems to be the problem?

If you'd like to take this offline, I can be reached at jeffrey.larue@hp.com

-Jeff (Managing Editor, the SubCommittee Report)
Rohr 1.....Los!
User avatar
JWLaRue
SubCommittee Member
 
Posts: 3868
Joined: Wed Aug 31, 1994 6:00 pm
Location: Annapolis, MD

Re: My status as member got lost

Postby raalst » Tue Nov 08, 2011 9:13 am

if there is a technical problem with logging in and you know your password,
look for a text "delete all board cookies" on bottom of the main page of the forum.
click it and try again.

sometimes those cookies cause problems.

Regards,
Ronald

@Jeff, if you register Mark as a paid member, do not
forget to fill in his membership # and real name in his profile.
Regards,

Ronald van Aalst

--------------------------------------------
Just here to Learn
User avatar
raalst
SubCommittee Member
 
Posts: 1319
Joined: Wed Feb 26, 2003 8:46 am
Location: netherlands, the hague

Re: My status as member got lost

Postby mickelsen » Tue Nov 08, 2011 10:24 am

Hi Jeff,

When I joined the Subcommittee I used the user name “markm”. However, since then I have used the user name “mickelsen” for everything so I would want to change my user name to that if you don’t mind.

The thing is, I tried to login using that user name (markm) and every pass word I ever use and it wouldn’t accept any of them. Likewise, I tried newer user names with all the passwords…zip. I was unable to login at all.

I don’t know what’s wrong but I seem to be completely locked out. Can you help?

Thanks,
Mark
mickelsen
 

Re: My status as member got lost

Postby JWLaRue » Tue Nov 08, 2011 11:27 am

Mark,

We're talking about the main SC web site, not the forum...yes? I've changed your username there and just sent you the current password.

If you are referring to your forum account with that username, then I have changed that password too.

-please let me know if this fixes the problem,

Jeff
Rohr 1.....Los!
User avatar
JWLaRue
SubCommittee Member
 
Posts: 3868
Joined: Wed Aug 31, 1994 6:00 pm
Location: Annapolis, MD

Re: My status as member got lost

Postby JWLaRue » Tue Nov 08, 2011 8:21 pm

Done and done!

-Jeff
Rohr 1.....Los!
User avatar
JWLaRue
SubCommittee Member
 
Posts: 3868
Joined: Wed Aug 31, 1994 6:00 pm
Location: Annapolis, MD


Return to Forum Tips & Tricks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users